Monster • Westland •
BLOEMEN Paastakken inspiratie bloemstuk Pasen klein.JPG BLOEMEN Pasen kleine vaasjes eieren en groen.JPG BLOEMEN decoratie feest bruiloft aankleding Westland.JPG BLOEMEN Rouwwerk krans hart uitvaartbloemen Westland klein.jpg

BLOEMEN

Bloemen en Blooomers. De naam zegt het eigenlijk al. Jarenlange ervaring in het bloemenvak maakt Blooomers de aangewezen persoon voor uw bloemwerk. Onze stijl is eigentijds, fris en vernieuwend. Wij werken zowel met verse bloemen als met prachtige zijden bloemen. Voor bruiloften, maar ook voor een uitvaart. Ook leveren wij potten en planten aan particulieren en kantoren. Dit geeft vaak net de finishing touch aan uw ruimte! Daarnaast geven wij drie keer per jaar reguliere workshops bloemschikken en doen wij dit ook op aanvraag. Blooomers ontwerpt en creëert alles zelf en komt het bloemwerk vaak ter plaatse opmaken en plaatsen. 

De kosten zijn sterk afhankelijk van het gebruikte materiaal en Blooomers maakt dan ook graag een offerte voor u op maat. Zie hier voor het telefoonnummer en e-mail adres.